Вече духовне музике

У Културном Центру “Петар Кочић” У Мркоњић Граду у организацији Фондације ЗАДУЖБИНА одржан је двочасовни концерт Београдског мушког хора под управом ђакона Владимира Руменића.

Мајице “Ћирилица”

Мајице са мотивима писма ЋИРИЛИЦА, доступна у двије боје и више величина.Куповином мајица доприносите раду наше фондације. За све додатне информације можете нас контактирати путем броја телефона (065 664 066), мејла (info@zaduzbina.com), или Фејсбука.

Божићна хуманитарна акција

Kао и предходне двије године и ове године Фондација Задужбина заједно са организацијом Баштионик из Бањалуке организује хуманитарну акцију прикупљања основних животних намирница за социјално најугроженије породице и појединце који живе на подручију Епархије бихаћко – петровачке.

Радна акција

Акција крчења запуштеног локалног гробља у селу Пламенице код Кључа. Захваљујући локалном кључком свештенику, расељеним лицима поријеклом из Пламеница и волонтерима, локално гробље је добило нови изглед. На жалост у предходном грађанском рату у Босни и Херцеговини гробље је девастирано, на коме је једино остао неоштећен један надгробни крст као свједок немилих догађаја и као …

Радна акција Read More »